Bij Webtraders kun jij een professionele website laten maken voor jouw bedrijf, stichting of organisatie. Ons team in Den Haag zorgt voor een eindproduct waar jij trots op bent.

Je hebt besloten dat je een nieuwe website wilt, mooi! Maar waarom eigenlijk? Voordat wij een nieuwe website voor jou bouwen, willen we eerst weten waarvoor je de website inzet en wie de doelgroep is die je wilt bereiken. In een strategische sessie bepalen we samen met jou welk doel de website dient en voor wie we de website bouwen. Tot slot maken we inzichtelijk welke functionaliteiten de website moet hebben.

Hierna start het creatieve proces en maken we een ontwerp dat past bij jouw huisstijl en het doel van de website dient. Het complete webdesign met teksten en foto’s presenteren we aan jou en je collega’s. Zodra jullie helemaal tevreden zijn met hoe het eruit ziet, gaan we aan de slag met het bouwen.

Websites bouwen doen wij met Craft CMS. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem dat aan de achterkant van jouw website zit.

Er zijn verschillende redenen waarom wij kiezen voor Craft CMS. De voornaamste reden is dat we het systeem geheel op maat kunnen inrichten voor elke unieke website. We gebruiken geen standaard templates. De website is volledig ingericht op jouw wensen. Hierdoor zitten er geen onnodige onderdelen in de website. Dit zorgt voor een snel en overzichtelijk systeem.

Daarnaast is de website beheerbaar voor jou als gebruiker. Je past eenvoudig teksten aan en je plaatst razendsnel een nieuw blog of artikel. Met de live-preview functie zie je direct het effect van jouw wijzigingen op de pagina. Na de oplevering van de website geven je een korte uitleg over het systeem, zodat jij er zelf mee aan de slag kunt.

Lees ook ons blog Wordpress vs. Craft CMS

Bij het bouwen van de website denken wij na over de SEO (Search Engine Optimalisation), ook wel zoekmachineoptimalisatie. Dit zorgt ervoor dat jouw website, zodra hij live staat, een goede basis heeft voor de vindbaarheid in de zoekmachines. Bij de bouw van de website nemen we de SEO technische optimalisatie direct mee. Zo zorgen we ervoor dat er alt-tags aanwezig zijn bij de afbeeldingen, letten we op een goede hiërarchie van de headings, optimaliseren we afbeeldingen en testen we de snelheid van site.

Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat jouw website op elk schermformaat optimaal te bezoeken is. We maken daarbij gebruik van fluid layout, wat betekent dat de elementen meeschalen op basis van de schermgrootte. Daardoor heeft de gebruiker op elk apparaat dezelfde ervaring.

Lees hier meer over SEO-optimalisatie

Bij Webtraders gaan we gedetailleerd te werk en nemen we de tijd voor jouw website. We streven daarbij altijd naar een oplevering met zo min mogelijk fouten. Hiervoor testen we de website op functionaliteiten en wordt de website gecontroleerd middels het vier-ogen-principe. Samen spreken we een datum af waarop we de nieuwe website live zetten. Daarbij nemen we eventueel contact op met de vorige hostingpartij, om de live gang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

En na de oplevering? Dan blijven we jou uiteraard nog graag ondersteunen. Dit kan met een SLA. Een SLA (Service Level Agreement) is een contract dat wij graag met jou afsluiten als je een website bij ons laat maken. Dit contract zorgt ervoor dat als er iets mis is met jouw website, wij dit direct voor je oplossen zonder dat daar nog een extra factuur aan te pas komt.

Neem contact op

Website laten bouwen?

We vertellen je graag over alle mogelijkheden met Craft.