Een website is niet altijd de oplossing voor jouw probleem. Je wilt en complexer systeem met meer functionaliteiten. Hiervoor gaan wij terug naar de tekentafel. Wij denken het hele proces met je uit en bouwen aan de hand daarvan unieke software. Het voordeel van software op maat is de flexibiliteit. Alles is mogelijk.

Met maatwerk software bouwen we online producten, ontwikkelen we webapplicaties en creëren we complexe koppelingen tussen bestaande systemen. Het Laravel PHP framework biedt ons de mogelijkheid om te bouwen wat we willen zonder de beperkingen van een CMS. Jouw software wordt gebouwd door onze eigen developers. Wij besteden niets uit en houden alle ontwikkelingen in-house. Je hebt tijdens het proces direct contact met developers.

Voor de ontwikkeling van de software gebruiken wij de techniek die het beste past bij jouw vraagstuk. Onze toolkit bestaat uit technieken zoals Javascript, React, Nuxt, Vue.js en uiteraard HTML en CSS.

Wij werken veel samen met ondernemers, dus denken tijdens het proces ook mee als ondernemers. We gaan snel van prototype naar product. Daarbij nemen wij altijd voldoende tijd om complexe systemen volledig uit te denken. Een van de belangrijkste onderdelen van de ontwikkeling vinden wij de usability. Ons streven is om de meest gebruiksvriendelijke softwarepakketten te ontwikkelen. Zelfs je oma zou het moeten begrijpen.

Voordat we beginnen met het ontwikkelen van jouw software gaan we eerst terug naar de tekentafel. Wat wil je bereiken met het systeem en wat moet het systeem allemaal kunnen. We stellen gezamenlijk de probleemstelling en doelstellingen op. Vervolgens kijken we hoe we het probleem kunnen oplossen en hoe we de doelstellingen kunnen behalen. Dit documenteren we in het ontwerprapport.

Vervolgens starten we de ontwerpfase met een doelgroeponderzoek. Wie gaat het systeem gebruiken? Ook kijken we naar concurrentie op de markt. Is er al een soortgelijk systeem, wat is er goed aan dat systeem en hoe kunnen we dat nog beter maken. Tot slot bepalen we de functies het systeem móét hebben, dus welke eisen jij hebt als klant.

De basis van jouw software leggen we vast in een technisch rapport. Dit rapport gebruiken we als leidraad voor de ontwikkeling. Je kunt het technisch rapport zien als een soort blauwprint van jouw software. Het bevat onder andere een databasemodel. Hierin staat welke data jouw software gaat bevatten en hoe de relaties tussen de verschillende componenten moeten zijn. Het rapport spreken we samen met jou door, voordat we starten met de ontwikkeling.

Naast de inhoudelijke software bepalen we ook welke hardware er nodig is. We richten daarvoor een server in en kijken daarbij naar de capaciteit die jouw software nodig heeft. Op de server regelen we het versiebeheer. Dit zorgt ervoor dat als wij fouten maken tijdens de ontwikkeling, wij deze altijd kunnen herstellen. Een soort back-up voor jouw systeem. Daarnaast zetten we een live omgeving en een test omgeving op. Zo kunnen wij de software altijd eerst op een test omgeving zetten, zodat we aanpassingen in jouw systeem eerst kunnen testen, voordat we ze doorvoeren in de live omgeving.

Het programmeren van de software doen wij bij ons intern. Onze developers gaan aan de hand van het technisch rapport aan de slag met de creatie van jouw product. Voor de oplevering doen we nog een gebruikerstest. We laten mensen die representatief zijn voor de doelgroep het systeem doorlopen. We noteren hoe het systeem gebruikt wordt en doen nog eventuele aanpassingen. Op die manier ontwikkelen wij een optimaal gebruiksvriendelijk systeem voor jou.

Valicare

Screening software

Learnspot

Learning Management System

HACCP-tool

Horeca Hygiëne

Gofundo

MT940 bestanden uitlezen

Carerix

Veel van onze klanten maken gebruik van het HR-systeem Carerix. Speciaal hiervoor hebben wij een koppeling ontwikkeld voor Carerix en Craft CMS. Vacatures uit Carerix worden direct doorgeplaatst in het CMS en dus ook op de website. Gebruikers die via de website solliciteren, worden direct ingeschoten in Carerix. Een feilloze integratie tussen het hart en het gezicht van de zaak.

Spotler

Spotler is een Nederlands e-mailmarketingsysteem. Om het opstellen van mailings sneller en eenvoudiger te maken, hebben wij een koppeling gebouwd tussen Spotler en Craft CMS. Gebruikers die zich inschrijven via de website, worden direct in Spotler geplaatst. Daarnaast kunnen onze klanten content in het CMS selecteren, die vervolgens automatisch in het template van de mailing wordt geladen. Bijvoorbeeld vacatures, blogartikelen en nieuwsitems.

AFAS

Voor Valicare ontwikkelden wij een integratie met AFAS inclusief een uitgebreid servicelaag dashboard. Deze koppeling zorgt ervoor dat de id-check in de HR-software van AFAS beschikbaar is. Het uitlezen van vacatures is ook geen probleem voor onze koppeling. Alleen AFAS vacatures staan direct op de website

Lees meer over de Valicare Software
Exact

Naast de koppeling met AFAS hebben wij voor Valicare ook een koppeling met Exact gebouwd. Contacten en facturen worden vanuit Valicare direct aangemaakt binnen Exact. Ook het aanschaffen van credits binnen Valicare wordt in Exact direct als afboeking genoteerd.

Lees meer over de Valicare Software
Connexys

Connexys is een recruitmentsysteem waarvoor wij een koppeling hebben gebouwd met Craft CMS. Vacatures worden direct vanuit Connexys op de website geplaatst en sollicitanten die reageren via de website, worden direct in Connexys ingeschoten. Volledig automatisch, geen handmatig werk meer!

software op maatalles is mogelijk

Neem contact op

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van maatwerk software.

Stefan