Bij Webtraders hebben wij een technisch team met slimme developers die alles voor jou kunnen bouwen. Van websites tot complexe technische koppelingen. Geen berg te hoog, geen dal te diep. Ze klimmen erop en duiken erin.

01
Software & webapplicaties

Soms is een website niet de oplossing voor jouw probleem. Je wilt een complexer systeem met meer functionaliteiten. Dit brengt ons terug naar de tekentafel. Wij denken het hele proces voor jou uit en bouwen aan de hand daarvan unieke software. Het voordeel van software op maat is de flexibiliteit. Alles is mogelijk. Met Laravel bouwen wij software die perfect aansluit op jouw wensen en precies doet wat jij wilt.

Lees meer over webapplicaties en software ontwikkeling
02
Technische koppelingen

Vaak gebruik je als bedrijf meerdere systemen naast elkaar. Het is voor jou natuurlijk makkelijker en sneller werken als deze systemen met elkaar corresponderen. Dat scheelt weer dubbel werk! Wij bouwen technische koppelingen, die jouw werkzaamheden makkelijker maken. Zo ontwikkelden wij al diverse koppelingen met recruitment software Carerix en e-mailmarketingsoftware Infusionsoft en Spotler.

Koppeling laten bouwen? Lees er hier alles over.
03
Websites bouwen

Ingewikkelde technische koppelingen op jouw website, laten wij er doodeenvoudig uitzien. Websites bouwen wij met het zeer gebruiksvriendelijke Craft CMS, zodat jij uiteindelijk zelf de site kunt beheren. Uiteraard behoud je daarbij de ondersteuning van onze support.

Lees meer over websites bouwen
04
Craft CMS

Voor het bouwen van onze websites gebruiken wij Craft CMS. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem dat aan de achterkant van jouw website zit. De voornaamste reden waarom wij werken met Craft is dat we het systeem geheel op maat kunnen inrichten voor elke website. We gebruiken geen standaard templates. De website is volledig ingericht op jouw wensen. Hierdoor zitten er geen onnodige onderdelen in de website. Dit zorgt voor een snel en overzichtelijk systeem.

Daarnaast is de website beheerbaar voor jou als gebruiker. Je past eenvoudig teksten aan en je plaatst razendsnel een nieuw blog of artikel. Met de live-preview functie zie je direct het effect van jouw wijzigingen op de pagina. Na de oplevering van de website geven je een korte uitleg over het systeem, zodat jij er zelf mee aan de slag kunt.

Lees ook ons blog Wordpress vs. Craft CMS
05
E-commerce

Speciaal voor de klanten die geen grote Bol.com of Magento 2 shop willen, maken wij praktische en goed beheerbare webshops. Met Craft Commerce voeg je eenvoudig en snel producten toe. Vanuit het dashboard houd je controle over actieve winkelwagens en nieuw bestellingen. De order management flow wordt naar wens ingericht, waardoor de afhandeling van bestellingen naadloos aansluit bij jouw huidige processen.

Met geavanceerde kortingsmogelijkheden, zoals coupons, product-, categorie-, staffel- of klantgroep korting, is geen prijsactie te gek. Ook kunnen wij jouw webshop koppelen met diverse andere systemen. Bijvoorbeeld MailChimp voor e-mailmarketing en Mollie als payment provider.

MaatwerkCraft CMSWebapplicatiesSoftware

Neem contact op

Kennismaken?

We bouwen graag samen aan toffe digitale producten. Heb je een goed idee of een uitdagend project?

Stefan