Wij zijn er al een tijdje van overtuigd dat Skyler de leukste kantoorhond van Nederland is. Na het lezen van deze tekst, zal het ook voor jou als lezer duidelijk zijn waarom Skyler de leukste kantoorhond van Nederland is. Als Skyler 's ochtends binnenkomt is het altijd even een feestje. Met grote vaart schiet ze de bureau's langs, om iedereen een goedemorgen te wensen. Met een glimlach van oor tot oor. Om zich vervolgens te laten neerploffen op het tapijt in de woonkamer, voor een welverdiend dutje.

In Nederland zal het lastig zijn om de leukste kantoorhond van Nederland te zijn, omdat het steeds vaker voorkomt dat organisaties een kantoorhond hebben. Dus de eigenschappen van een kantoorhond moeten de ideale combinatie hebben, om de titel van leukste kantoorhond van Nederland te mogen ontvangen.

Hierboven zit Skyler. Overduidelijk een van de leukste kantoorhonden van Nederland. En in onze ogen de leukste. Met haar 29kg, haar speelse oren en grote ogen is het een enthousiaste aanvulling in ons team. Haar verbindende rol tijdens meetings of tijdens een potje tafeltennis is ongekend. Kent een kantoorhond nadelen? Zeker. Als er iemand binnenkomt, is ze soms iets te enthousiast. Voordeel is dat je haar gelijk goed leert kennen.

Haar naam is Skyler. Skyler, de leukste kantoorhond van Nederland zou bij een 'top 10 leukste kantoorhond verkiezing', zeker op nummer 1 eindigen. Ze maakt van alles een spel en kan leuke trucjes. Zo kan ze bijvoorbeeld een roll-over, geeft ze een pootje, kan ze zitten én liggen.

Op dit moment zijn er ongeveer 2,2 miljoen honden in Nederland, waarvan de gezelligste kantoorhond van Nederland op de regulusweg 11 in Den Haag leeft. Ze rent mee tijdens het spel rond-de-tafel. Als wij lunchen, komt ze erbij zitten zónder te smeken om eten. Een gezellige kantoorhond bij uitstek. Sterker nog, dé gezelligste en leukste kantoorhond van Nederland.