Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van diverse koppelingen, zoals SOAP, REST en API-koppelingen tussen diverse platformen. In deze blog lichten we de koppelingen tussen Craft (een CMS), Carerix (een CRM-systeem) en Spotler (een e-mailplatform) toe.

Wat is Craft

Craft CMS is een modern en krachtig Content Management Systeem. In het leven geroepen om de content van een website makkelijker te beheren. Craft onderscheidt zich in eenvoud en flexibiliteit maar vooral in de content first– aanpak. Craft is een alternatief voor Wordpress. (lees onze blog Wordpress vs. Craft voor meer informatie)

Wat is Carerix

Carerix is een recruitmentsoftware dat het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering ondersteunt, vanuit één systeem.

Wat is Spotler

Spotler is een e-mailmarketingsysteem voor het versturen van – automatische – nieuwsbrieven en sms’jes. Voorheen bekend onder de naam MailPlus.

De afkorting API staat voor Application Programming Interface. Een API maakt het mogelijk om andere systemen en software een 'ingang' tot het systeem te bieden.

Stel, je hebt bedrijfssoftware, zoals een CRM-systeem en je wilt daarnaast graag een formulier op de website die gegevens automatisch aanpast in het CRM-systeem. Dan moeten de website en het CRM-systeem dus met elkaar communiceren. Dit scheelt jou namelijk kostbare tijd, want je hoeft niet alles handmatig over te zetten. De communicatie tussen deze twee systemen gebeurt door middel van API’s.

Door de API waarover Spotler beschikt, zijn er voor ons tal van mogelijkheden om het mailsysteem te koppelen aan de website en/of diverse CRM-systeem.

Craft (CMS) –> Spotler

Door middel van een koppeling tussen de website en een e-mailmarketingsysteem zoals Spotler kun je bijvoorbeeld sneller een mailing opstellen met content die al op de website staat. Voor diverse klanten uit de detachering versturen wij een nieuwsbrief met vacatures. Om tijd te besparen tijdens het versturen van de nieuwsbrief, hebben wij een koppeling gebouwd tussen de twee systeem Craft (CMS) en Spotler. Hierdoor worden de gewenste vacatures van de website geautomatiseerd in de nieuwsbrief geplaatst.

Carerix (CRM) –> Spotler

Een centrale hub met contactgegevens is het meest eenvoudige te monitoren. Voor diverse opdrachtgevers hebben wij daarom de koppeling gebouwd tussen Carerix en Spotler. Zo worden klanten automatisch toegevoegd aan de juiste lijst in Spotler. Als personen zich uitschrijven voor de nieuwsbrief wordt dit ook ingeschoten in het CRM-systeem.

Craft (CMS) – Carerix (CRM)

Formulieren uit de website kunnen geautomatiseerd overgezet worden naar een CRM-systeem. Hiervoor hebben wij een koppeling ontwikkeld. Voor detacheringsbureaus is het mogelijk om de vacatures uit een CRM-systeem automatisch op de website te vertonen en te beheren. Bovendien worden ingevulde sollicitaties vanuit de website automatisch verwerkt in het CRM-systeem.

Heb jij een koppeling nodig? Neem dan contact op! Wij vertellen je graag alles over onze bestaande koppelingen en koppelingen die we voor jouw organisatie kunnen bouwen.

Neem contact op

Koppelingen laten bouwen?

Heb jij een koppeling nodig? Neem dan contact op! Wij vertellen je graag alles over onze bestaande koppelingen en koppelingen die we voor jouw organisatie kunnen ontwikkelen.

Paul