Heb jij al een marketingplan gemaakt voor het nieuwe jaar? Wil je dat iemand er kritisch naar kijkt? Of heb je ideeën nodig voor de uitvoering van jouw plan? Vraag nu een gratis review aan bij Webtraders. Onze specialisten nemen geheel gratis jouw marketingplan voor 2020 onder de loep.

Onze marketingspecialisten doen een gratis review over jouw plan. Stuur je marketingplan naar ons op en wij plannen een afspraak met je in.

Tijdens de 1 uur durende review gaan we in op de verbeterpunten van jouw marketingplan en bedenken we samen ideeën voor de uitvoering ervan.

Na afloop van de review heb jij…

 • Feedback op jouw marketingplan
 • Ideeën voor de uitvoering van je marketingplan
 • Inspiratie over alle marketing mogelijkheden
 • Vertrouwen in het behalen van je doelen voor 2020

Waarschijnlijk weet je dit wel, maar voor het gemak hebben we de onderdelen van een marketingplan hieronder voor je op een rijtje gezet.

 1. Bedrijfsanalyse
  Waar staat jouw bedrijf voor? Je missie, visie en kernwaarden zijn belangrijke elementen die je helder moet hebben . Kijk ook naar je onderscheidende vermogen ten opzichte van je concurrenten.
 2. Doelgroep
  Wie wil je bereiken met je marketing? Persona’s van je belangrijkste doelgroep kunnen goed helpen met de targetting.
 3. Doelen
  Wat wil je bereiken met de inzet van marketing? Je doelen zijn uiteraard SMART geformuleerd.
 4. Marketingstrategie
  Een marketingstrategie waarin je bepaalt welke middelen je inzet in welke fase. Wij zijn zelf fan van het See, Think, Do, Care-model van Google.
 5. Marketingbudget
  Stel een marketingbudget op. Het is handig om te weten wat je kunt uitgeven, voordat je dingen bedenkt die niet haalbaar zijn.

Is jouw marketing klaar voor 2020?

Meer weten over marketing

Neem contact op

Onze marketingspecialisten helpen je graag met jouw plannen voor 2020!

Arnoud