case

Youcar

Laptop Screenshot

Services

  • Branding
  • Website ontwikkeling
  • Online marketing

Techniek

  • Craft CMS
  • Vue.js

Youcar is een autoverhuur en shortleasebedrijf in Waddinxveen en Woerden. Het bedrijf onderging een naamsverandering, waar wij een geheel nieuwe branding voor hebben gemaakt. Passend in de vernieuwde huisstijl hebben wij een website gebouwd. Een nieuwe merknaam vereist ook de nodige promotie. Wij ontwikkelden daarom een online marketingstrategie met een focus op het vergroten van de naamsbekendheid.

Huisstijl Kleurenpalet

Ontwerpen

Huisstijl Kleurenpalet

Logo ontwikkeling

Ontwerpen

Logo ontwikkeling

In de nieuwe website bouwden wij een eigen reserveringsmodule voor Youcar. Via deze module selecteren en reserveren klanten eenvoudig en snel een auto en voor de gewenste datum. In de module is het mogelijk om kortingscodes toe te passen. Wanneer er een actie is, kan deze direct worden toegepast tijdens de reservering.

Om de online zichtbaarheid van Youcar te vergroten, ontwikkelden wij een social mediastrategie met bijbehorende contentkalender. Diverse kanalen worden ingezet om de doelgroep te bereiken met de juiste content.

Webtraders is super creatief. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om ons bedrijf in de digitale spotlight te krijgen.
~ Rob den Boer
Eigenaar Youcar & Van Leeuwen Autocenter in Waddinxveen

Om de website van Youcar beter vindbaar te maken, passen wij zoekmachine optimalisatie toe. Met de term ‘Autoverhuur Woerden’ en ‘Autoverhuur Waddinxveen’ staat de website van Youcar bovenaan in Google.

Nr. 1
posities in Google
35%
groei in nieuwe websitegebruikers
51%
Meer online reserveringen

Neem contact op

Kennismaken?

We bouwen graag samen aan toffe digitale producten. Heb je een goed idee of een uitdagend project?