case

SnelleVliet

Laptop Screenshot

Services

  • Software development
  • Website ontwikkeling
  • Digital Design

Techniek

  • Laravel
  • Vue.js
  • GraphQL
  • Craft CMS

Voor SnelleVliet Touringcars ontwikkelden wij maatwerk boekingssoftware. Het doel was om handmatige processen voor SnelleVliet te automatiseren en tegelijk een gebruiksvriendelijk proces voor de klanten te realiseren. Het resultaat is een maatwerk boekingssysteem geïntegreerd in een nieuwe website. Dit betekent dat gegevens die ingediend worden via de website, direct ingevoerd worden in de boekingssoftware. Vanuit het boekingssysteem kan SnelleVliet vervolgens de offertes verder af met de klant afhandelen.

Software ontwikkeling

Techniek

Software ontwikkeling

Responsive

Mobielvriendelijk

Responsive

Een van de belangrijkste onderdelen van de boekingssoftware is het offertesysteem. Dankzij onze maatwerk oplossing kan SnelleVliet nu vanuit de software offertes aanmaken, versturen en wijzigen. Automatisch worden e-mails verstuurd naar de klant met de nieuwe en aangepaste offertes. Via de koppeling met Mollie worden betalingen direct via iDeal afgehandeld. Deze maatwerk oplossing bespaart SnelleVliet enorm veel tijd, omdat handmatige, administratieve acties zijn geautomatiseerd.

Nadat de klant een aanvraag of boeking heeft geplaatst, krijgen zij toegang tot de ‘Mijn SnelleVliet’ omgeving. In dit klanten dashboard kunnen zij de details van hun boeking inzien, de boeking wijzigen en catering bestellen voor hun reis. Het klanten dashboard is beschikbaar voor klanten die een offerte voor een touringcar aanvragen en voor klanten die een dagtocht boeken.

De oude website van SnelleVliet was in de loop der jaren steeds verder uitgebreid. De structuur en het overzicht was hierdoor ver te zoeken. Voor de klanten van SnelleVliet is het belangrijk dat zij eenvoudig en snel kunnen boeken. Tijdens het ontwerp van de website hebben wij daarom extra aandacht besteed aan een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke structuur. Aan de bus verhuur en dagtochten pagina's zijn diverse filters en categorieën toegevoegd, waardoor de websitebezoeker sneller het juiste aanbod vindt.

Interesse in maatwerk software?

Neem contact op

Heb je interesse in onze maatwerk software mogelijkheden? Stefan vertelt je er graag meer over.

Stefan