case

Brum Design

Laptop Screenshot

Services

  • UX & visual design
  • Website ontwikkeling

Techniek

  • Craft CMS
  • NuxtJs
  • Vue.js
  • SCSS

Brum is het leukste packaging designbureau om mee samen te werken. Een club van 20 vakidioten en liefhebbers, echte mákers. Brum verrast je steeds weer met impactvolle verpakkingsontwerpen door net even anders te denken, en vooral ook te doen. Co-creatie staat centraal bij dit bureau. Aan ons de uitdaging om het echte Brum-gevoel ook te vertalen naar de nieuwe website.

Blue Ocean

Strategie

Blue Ocean

Ontwerp proces

Concepten

Ontwerp proces

Samen met Tessa, Pieter en Ninke van Brum hebben we het project afgetrapt met onze co-creatie. Het doel is het doorlichten van Brum als merk en een basis leggen voor de nieuwe website. Wie is Brum, waar staan ze voor en wat doen ze precies? We hebben hier onder andere het Blue Ocean Canvas voor gebruikt. Deze methode vergelijkt Brum met andere spelers in de markt. Waar zijn ze goed in en waarin minder goed, maar vooral met welke pijlers kan Brum zich onderscheiden.

De missie van Brum is het maken van verpakkingen die zo mooi zijn dat je ze buiten het keukenkastje plaatst, in plaats van erin. De kleurrijke website ademt verpakkingen. We brengen dan ook vol trots al het werk in beeld van mooie merken als Autodrop en Kordaat. We willen de bezoeker net zo verliefd maken als Brum is op hun werk.

Mobiel ontwerp
Mobiel ontwerp: Brum Design

De mensen achter Brum zijn liefhebbers, vakidioten, makers, ze stoppen liefde in de kleinste details, dat zie je en dat voel je. Harde werkers, maar waar plezier voorop staat. We maken af en toe een grapje of leuke twist op de website. Dit maakt Brum menselijk. Er is geen ruimte voor wollige verhalen. We houden van duidelijkheid en contrast. Kortom, een sprekende website die aansluit bij de uitstraling van Brum.

Neem contact op

Kennismaken?

We bouwen graag samen aan toffe digitale producten. Heb je een goed idee of een uitdagend project?

Stephan