case

Aquadis

Laptop Screenshot

Services

  • Online marketing
  • Website ontwikkeling

Techniek

  • Craft CMS

Hét bureau voor .NET developers in Zuid-Holland. Aquadis detacheert .NET developers, maar is niet zomaar een detacheringsbureau. Hoewel alle developers op opdracht zitten, komt het hechte team elke maandagavond samen om kennis te delen en leuke activiteiten te doen. De uitdaging voor ons was om andere .NET developers te triggeren om te solliciteren bij dit bedrijf.

Nieuwe look!

Ontwerpen

Nieuwe look!

Brand identity

ontwerpen

Brand identity

Wij ontwikkelden een werkenbij-website voor Aquadis. Hierop moet de bezoeker eerst een code hacken om überhaupt bij de vacatures te komen en te kunnen solliciteren. Op die manier straalt de club exclusiviteit uit en nemen ze alleen mensen aan die écht bij Aquadis willen werken.

Rondom de nieuwe website lanceerden wij een ‘Hack de code’ campagne. Door middel van social media-advertenties en een display campagne werden .NET developers uitgedaagd om de code te hacken.

Om de sfeer van deze .NET club te tonen aan de doelgroep, posten wij voor Aquadis regelmatig social mediaberichten, waar de teamuitjes en kennissessies van Aquadis naar voren komen.

76
hackers and still counting
1
nieuwe branding
+20K
LinkedIn impressies

Neem contact op

Kennismaken?

We bouwen graag samen aan toffe digitale producten. Heb je een goed idee of een uitdagend project?

Vera