case

Actos Groep

Laptop Screenshot

Services

  • Online marketing
  • Website ontwikkeling
  • Technische koppelingen

Techniek

  • Craft CMS
  • Laravel

De Actos Groep is de alleroudste klant van Webtraders. Al jaren hebben wij een intensieve samenwerking met deze club. Binnen de Actos Groep vallen diverse detacheringspartijen: InQuest, In2Talent, Doxa, Demt-Flex en Conducto. Deze partijen zijn actief in de inkoop, communicatie, HR en bouw. Het belangrijkste voor deze organisaties is het werven van nieuwe medewerkers, interimmers en zzp’ers.

Website concepten

ontwerpen

Website concepten

Responsive design

Ontwerpen

Responsive design

Voor ieder label hebben wij de online zichtbaarheid vergroot. Dit door aanwezig te zijn in de zoekmachine (zowel organisch als betaald) en op social media. Dagelijks wordt er vanuit de labels gecommuniceerd op de social mediakanalen. Hiervoor ontwikkelden wij voor ieder label unieke social media templates. Dit zorgt voor herkenbaarheid van ieder merk.

De websites van de Actos Groep labels zijn allemaal ontwikkeld door Webtraders. Belangrijk voor deze partijen zijn de vacature pagina’s en de sollicitatieformulieren. Via het formulier upload je direct het cv en de motivatiebrief.

“Webtraders denkt kritisch mee, is creatief en proactief. Eigenlijk precies wat de Actos Groep zoekt in haar partners.”
~ Dannis de Redelijkheid
Algemeen Directeur Actos Groep

Mensen die solliciteren via de website van InQuest en Doxa komen automatisch in de CRM-systemen van deze partijen. Dit hebben wij mogelijk gemaakt door een technische koppeling te ontwikkelen tussen Craft CMS en recruitment software van Carerix. Geen handmatig werk, volledig geautomatiseerd. Hierdoor hebben de labels al hun kandidaten in een overzicht.

Behalve een koppeling met Carerix hebben wij ook een technische koppeling ontwikkeld met e-mailsoftware Spotler. Regelmatig versturen de labels mailings met nieuwe vacatures naar kandidaten die op zoek zijn naar werk. Dankzij de koppeling worden de geselecteerde vacatures automatisch in het e-mailtemplate ingeladen. Dit maakt het versturen van vacature mailings een stuk eenvoudiger en sneller.

30K+
maandelijkse impressies op LinkedIn
+150
nieuwe sollicitaties per maand
3
unieke koppelingen

Neem contact op

Kennismaken?

We bouwen graag samen aan toffe digitale producten. Heb je een goed idee of een uitdagend project?

Arnoud