tech

Webtraders Rewind 2021

Het jaar is weer voorbij gevlogen! We nemen je mee in de Webtraders Rewind waarbij we terugblikken op een hoop mooie projecten en andere leuke momenten van 2021.

We ontwikkelden afgelopen jaar voor Sportief Leren een platform voor basisschoolkinderen om bewegend te leren. Daarmee werden we uitgedaagd om voor een smartboard te ontwerpen en bouwen. Niet alleen ontwikkelden we het platform, maar ook de animaties in het platform.

Sportief Leren platform

App design

Via onze klant Aquadis kregen we een mooie ontwerpopdracht voor Groenendijk bedrijfskleding. Onze designafdeling mocht aan de slag met de wireframes en het visueel ontwerp van deze App.

Groenendijk Bedrijfskleding

App

Groenendijk Bedrijfskleding

Applicatie

UX Design

Applicatie

Technische koppelingen

Voor Valicare ontwikkelden wij het afgelopen jaar technische koppelingen met a.s.r., CSU en Visma|Raet. We blijven doorontwikkelen aan de software en realiseerden een multi-language module en verbeterden diverse checks van de software.

We maakten diverse klanten blij met een nieuwe website, zoals ResidentieProfs, Aquadis, Meleo en Identity Marketing. Al deze websites zijn ontwikkeld met Craft. Dit CMS maakt het voor de klanten heel eenvoudig om de content zelf te beheren. Als een van de eerste bedrijven in Nederland werken wij met dit CMS. Sinds 2021 zijn we ook officieel Craft Partner.

De marketingafdeling van Webtraders heeft ook niet stilgezeten in 2021. We wierven bijna duizend sollicitanten en opdrachtgevers voor de labels van de Actos Groep. Voor Conducto opleidingen behaalden we de conversiedoelstellingen voor de inschrijvingen van de opleidingen en trainingen van 2021. We draaiden een succesvolle marketingcampagne voor zorgorganisatie Respect, waarbij we een stijging van meer dan 100% groei realiseerden in de organische zichtbaarheid op relevante zoektermen. En ruim 800 mensen huurden via onze campagnes een auto bij het lokale verhuurbedrijf Youcar in Waddinxveen.

Onze planning voor 2022 stroomt ook langzaam vol. Momenteel werken we aan een uitgebreide contentwebsite voor Formaat uit België. Voor een nieuw label van o2Factoring ontwikkelen we een branding en bijpassende website. Deze projecten zullen in het eerste kwartaal van 2022 live gaan. Daarna wacht ons nog een aantal mooie softwareprojecten en nieuwe websites.

Het team van Webtraders heeft het afgelopen jaar keihard gewerkt. Maar gelukkig we vonden ook nog tijd om met elkaar plezier te maken op de momenten dat het kon. Eten bij onze lekkerste klant: Seinpost in Scheveningen. Borrelen op onze vast stek bij Kompaan. En klimmen in de bolderhal in Den Haag.

Bij verschillende conferenties schoven we digitaal aan. De developers Maarten en Pascal volgden online Dot All, de officiële Craft CMS conferentie. Onze online marketeer Vera was digitaal aanwezig bij de Content Conference van Frankwatching. Amy volgde als ontwerper een online cursus UI Animation Essentials, waarbij ze leerde hoe je toffe morphing animaties maakt.

Icon morphing

Animatie

Icon morphing

Denk jij nu: ik wil ook aan die leuke projecten werken en bij die gezellige uitjes zijn? We zoeken nog nieuwe collega’s ter versterking van ons team. Bekijk de vacature voor PHP developer, Online Marketeer of Front-end developer. Stuur ons een mailtje op info@webtraders.nl als je een keer koffie wil drinken of een rondje mee wil pingpongen!

Neem contact op

Kennismaken?

Stuur een mailtje naar info@webtraders.nl als je een keer koffie wil drinken of een rondje mee wil pingpongen!

Arnoud