tech

Verslag Laracon Online Viewing Party 2019

Leestijd
1 minuut
Aantal lezers
0X
Auteur
Linda
Auteur

Op 6 maart was het zo ver; de eerste editie van de Laracon Online Viewing party! Georganiseerd door techhub Webtraders in samenwerking met Nocks Payments. Verschillende Laravel liefhebbers reisden af naar ons kantoor in Den Haag om er samen een leerzame, maar vooral gezellige middag/avond van te maken.

Tijdens de Laracon Online Viewing Party werd er geluisterd naar verschillende interessante talks, waarbij er informatie werd gegeven over nieuwe releases en updates van het framework Laravel. Dit is het framework waar onder andere bij Webtraders gebruik van wordt gemaakt. Ook onderwerpen als event sourcing, best practices en het ontwikkelen van realtime applicaties kwam aan bod. De talk van Taylor Otwell, tevens de oprichter van Laravel, werd als favoriet bestempeld. Taylor vertelde alle ins- en outs over Laravel 5.8, de nieuwste versie van Laravel welke recent is gelanceerd. Ook de talk van Jason McCreary viel in de smaak. Hij gaf waardevolle tips over het schrijven van minder complexe, leesbare code.

Aan gezelligheid geen gebrek. Tussen de talks door werd er gezorgd voor de drie P’s: Pizza, Pils en Pingpong. Het team van Webtraders kon rekenen op de nodige tegenstand tijdens de pingpong potjes ‘Rond om de tafel’. Met een pilsje in de hand werden er flinke rally’s gespeeld en moest team Webtraders alle zeilen bij zetten om er niet uit geslagen te worden door de gasten. Voor de voetballiefhebbers stonden FIFA en tafelvoetbal klaar voor mooie partijen.

De Laracon Online Viewing Party was een groot succes. De kennis over Laravel is uitgebreid, er is flink genetwerkt en vooral veel lol gemaakt. Kortom, de Laracon Online Viewing Party is zeker voor herhaling vatbaar. Ben jij er volgend jaar ook (weer) bij!?

Rond de tafel

Ping pong

Rond de tafel

Neem contact op

Kennismaken?

Wij delen graag onze inzichten en ervaringen over nieuwe digitale trends binnen design, tech & marketing