tech

Laracon Den Haag Viewing Party

Leestijd
1 minuut
Aantal lezers
0X
Auteur
Paul
Auteur

Het is tijd voor Laracon Online! Op woensdag 6 maart staat er een fantastische agenda met sprekers klaar voor alle Laravel liefhebbers.

Webtraders organiseert voor de eerste keer in samenwerking met Nocks Payments een viewing party voor dit evenement. De (online) conferentie begint om 15.00, uiteraard ben je al wat eerder welkom om de beste plek te claimen! Terwijl we wachten totdat het spektakel gaat beginnen vermaken we ons met bijv. de tafelvoetbal of (bij ons erg populair) een potje pingpong.

Kaart claimen

Eten en drinken

Tijdens het evenement zijn er gratis drankjes en snacks beschikbaar. Voor het diner zullen we rond 18:00 pizza’s bestellen!

Locatie

Zowel met de auto als openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

Openbaar vervoer

4 minuten loopafstand van de bus (Maanweg), en op circa 10 minuten loopafstand van de trein (Station Voorburg).

Parkeren

Parkeren op de Regulusweg is niet mogelijk. Daarom kan je beter doorrijden naar de Saturnusstraat, Melkwegstraat of Zonweg.

Kosten (gratis)

Toegang tot de viewing party is gratis! Wel ben je zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van een Laracon ticket waarmee de sprekers worden gecompenseerd en niet te vergeten de digital swag!

Kaarten zijn te verkrijgen via Eventbrite, helaas hebben we een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus let-op! Op=op.

Webtraders en Nocks Payments

Webtraders is een techhub, wij ontwerpen, bouwen & vermarkten de volgende generatie digitale producten. Inmiddels weten we hoe het voelt om nieuwe avonturen te starten met onze inhouse startups.

Nocks Payments is een blockchain georiënteerd bedrijf en realiseert de beste handels- en betaaldiensten die vandaag de dag beschikbaar zijn.

Neem contact op

Kennismaken?

Wij delen graag onze inzichten en ervaringen over nieuwe digitale trends binnen design, tech & marketing