marketing

Foute kersthelden actie

Leestijd
1 minuut
Aantal lezers
0X
Auteur
Vera
Auteur

Op vrijdag 14 december verricht Webtraders een heldendaad voor kinderen in nood op Save the Children’s Foute Kersttruiendag. In onze foute kersttrui halen we geld op voor kinderen die opgroeien in een oorlogsgebied of een ramp hebben meegemaakt. Dit doen we door middel van een interactieve livestream op https://live.webtraders.nl

Doneer een kerstbal

Voor de actie bouwen wij een interactief dashboard waarop kijkers acties voor de medewerkers kunnen triggeren en donaties achter kunnen laten. Er zijn bijvoorbeeld kerstballen te koop met je naam erop. Deze worden live in de stream in de kerstboom geplaatst. Ook kunnen er liedjes aangevraagd worden en berichtjes worden geplaatst.

Jouw logo op onze stream

Als bedrijf zijnde kun je de hele dag jouw logo op onze livestream tonen. Deze verschijnen prominent in een carrousel in beeld. Om jouw bedrijfslogo op onze stream te tonen, vragen we van jou een eenmalige donatie voor het goede doel van €100.

Plekken zijn beperkt, dus reserveer nu alvast je plekje in onze stream. Interesse? Stuur dan een mailtje naar arnoud@webtraders.nl o.v.v. ‘Kersthelden’.

Steentje bijdragen

Arnoud van Dorp, oprichter van Webtraders: “Wij dragen Save the Children een warm hart toe. Met deze actie willen wij ons steentje bijdragen aan het goede doel. Daarnaast is het ook een hele leuke teambuildingsdag voor ons zelf.”

De livestream is te bekijken via https://live.webtraders.nl

Neem contact op

Kennismaken?

Wij delen graag onze inzichten en ervaringen over nieuwe digitale trends binnen design, tech & marketing