marketing

Webtraders fietst voor ‘In het zadel, aan het werk’

Leestijd
1 minuut
Aantal lezers
0X
Auteur
Arnoud
Auteur

Arnoud van Dorp, oprichter van Webtraders, doet mee met In het zadel, aan het werk om Rotterdamse jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen. In 10 weken tijd traint hij samen met 10 ondernemers en 10 jongeren voor een epische fietstocht.

In het zadel, aan het werk is een samenwerking van Delta Cycling en Rotterdamse Douwers. Samen dagen zij ervaren en onervaren fietsers uit om in een periode van 10 weken te trainen voor het volbrengen van een epische tocht van ver naar Rotterdam. Naast een sportieve prestatie heeft het initiatief ook een ander doel. Namelijk jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen in het vergroten van sociale contacten, regelmaat, zelfvertrouwen, gezondheid en potentiele carrièrekansen.

Delta Cycling is de professionele wielerploeg van Rotterdam. De wielerploeg ondersteunt Rotterdammers en Rotterdamse bedrijven om verder te groeien. Dit door de fietskennis en -ervaring te delen en professionele begeleiding tijdens het fietsen te bieden.

Rotterdamse Douwers is een netwerk van Rotterdammers die niet aan de zijlijn willen staan. Zij bieden hulp aan Rotterdamse jongeren die in hun eigen omgeving niet de ondersteuning vinden die ze nodig hebben op het gebied van werk, opleiding, financiën of het vergroten van hun netwerk.

Rotterdamse Douwers werkt nauw samen met gemeente Rotterdam, werkgeversverenigingen, jongerenorganisaties en opleidingsinstituten. Maar ook met organisaties die gespecialiseerd zijn in verslavingszorg en financieel beheer.

Neem contact op

Kennismaken?

Wij delen graag onze inzichten en ervaringen over nieuwe digitale trends binnen design, tech & marketing