Zoekmachine Optimalisatie (SEO) | Advies tot uitvoering

Met zoekmachine optimalisatie verbeter je de vindbaarheid van je website. Alleen een mooie website hebben is niet genoeg, geïnteresseerden moet je namelijk ook kunnen vinden in de zoekmachines. Hierbij gaat het niet om de merknaam, maar juist om relevante zoekwoorden (keywords) die van toepassing zijn op je bedrijfsactiviteit.

Het is dus belangrijk om inzicht te hebben in de zoekopdrachten van je doelgroep. Door deze zoekwoorden vervolgens in je website te verwerken, verbetert je positie in de Google zoekresultaten. Los van tekst, titels, zoekwoorden, afbeeldingen en linkbuilding speelt ook techniek een belangrijke rol. Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces. Onze gecertificeerde SEO consultants maximaliseren de vindbaarheid en zorgen dat je website meer kwalitatieve bezoekers krijgt.

Het resultaat van SEO

Door structureel aan SEO te werken en het onderdeel te maken van je internetstrategie kun je zelfs betere resultaten behalen dan met betaalde campagnes als AdWords. De focus ligt op een combinatie van technische en content gerelateerde optimalisatie en het bewerkstelligen van populariteit en autoriteit van je website.

Gebaseerd op een uitgebreide analyse maken we inzichtelijk welke technische wijzigingen nodig zijn. Vervolgens wordt de huidige content getoetst op inhoud en relevantie. Een daaropvolgende analyse maakt duidelijk welke keywords terug moeten komen op de website. Onze ervaren content schrijvers zorgen ervoor dat de inhoud van je website geoptimaliseerd wordt naar de actuele SEO richtlijnen. Je doelgroep vindt je nu sneller door een betere indexatie van de website.

Meer weten over zoekmachine optimalisatie (SEO)

Benieuwd naar wat SEO voor de vindbaarheid van jouw website kan doen? We vertellen je graag meer over de successen bij onze klanten. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek toont onze SEO expert de concrete meerwaarde voor jouw website. Nodig ons vandaag nog uit!

Waarom SEO met Webtraders?

  • Officieel Google partner
  • Gecertificeerde SEO consultants
  • Expert in zoekmachine optimalisatie
  • Vindbaarheid verbeteren
  • Professionele tekstschrijvers
  • Gegarandeerd resultaat!

De Haas over de voortgang van het project, is blij verrast hoe de communicatie verloopt tussen Webtraders en Ritense als bedenker van de ontwikkelscan. ‘Als ik kijk naar de uitvoering is er weinig ruis op de lijn.’

Amos de Haas (Project manager)
Horti Bedrijfsschool

Amos de Haas (Project manager)