• Voltsavers
  Voltsavers
  Voltsavers
 • Voltsavers
  Voltsavers
  Voltsavers
 • Voltsavers
  Voltsavers

Case: Voltsavers

"Innovators op het gebied van energiebesparende systemen."

Opdrachtgever

Innovators op het gebied van energiebesparende systemen. Als het gaat om de ontwikkeling van energiebesparende systemen hebben de grondleggers van Voltsavers de afgelopen twintig jaar hun sporen buiten Nederland ruimschoots verdiend. Ruime praktijkervaring gekoppeld aan een continue technische vernieuwingsdrang heeft uiteindelijk geresulteerd in de oprichting van de onderneming met de huidige generatie Vsavers.

De Opdracht

Zowel de huisstijl als website ontwerpen en ontwikkelen. De vormgeving en productie van een hardcopy en digitale brochure verzorgen. Aansluitend op het internationale karakter is de website in maar liefst vijf talen beschikbaar. De inrichting en realisatie van Adwords campagnes en SEO. Om klanten en geïnteresseerden up to date te houden is er een e-mailmarketing applicatie gekoppeld aan de website.

Andere cases

Kom ook eens praten?

>Om u als klant zo snel mogelijk te helpen met problemen en/of vragen kunt u gebruik maken van ons zogenaamde ticketsysteem. Hier kunt u vragen en problemen voorleggen welke wij via ons ticketssyteem zullen beantwoorden. Een nieuw item wordt direct opgemerkt binnen het bedrijf en zal vervolgens zo vlot mogelijk in behandeling worden genomen.