• Laura Ashley
  Laura Ashley
  Laura Ashley
 • Laura Ashley
  Laura Ashley
  Laura Ashley
 • Laura Ashley
  Laura Ashley
  Laura Ashley
 • Laura Ashley
  Laura Ashley
  Laura Ashley
  Laura Ashley

Case: Laura Ashley

"Laura Ashley is één van de meest geliefde bedrijven voor mode en woonartikelen in Engelse stijl."

Opdrachtgever

Laura Ashley is één van de meest geliefde bedrijven voor mode- en woonartikelen in Engelse stijl. De typerende bloemetjesprints in kleding, banken en behang zijn inmiddels verleden tijd. Het assortiment van Laura Ashley is eigentijdser en breder geworden, met nog altijd oog voor detail en sfeer.

De Opdracht

Een compleet nieuwe website met geïntegreerde webshop ontwerpen en ontwikkelen. Voor online betalingen is er een koppeling met een payment provider gemaakt. Er zijn aansluitingen gerealiseerd op het administratieve systeem en de transporteurs. Om nieuws en acties te communiceren is er een e-mailmarketing applicatie ingericht en geïmplementeerd. Daarnaast strategisch partner voor de gehele online strategie. Het toevoegen van een webshop aan de fysieke winkels is een groot succes gebleken.

DELEN:Facebook  Twitter  Google Plus

Andere cases

Kom ook eens praten?

>Om u als klant zo snel mogelijk te helpen met problemen en/of vragen kunt u gebruik maken van ons zogenaamde ticketsysteem. Hier kunt u vragen en problemen voorleggen welke wij via ons ticketssyteem zullen beantwoorden. Een nieuw item wordt direct opgemerkt binnen het bedrijf en zal vervolgens zo vlot mogelijk in behandeling worden genomen.