• Kici
  Kici
  Kici
  Kici
  Kici
 • Kici
  Kici
  Kici
  Kici
  Kici
 • Kici
  Kici
  Kici
  Kici
  Kici

Case: Kici

"De grootste onafhankelijke, charitatieve kledinginzamelaar van de Benelux."

Opdrachtgever

De grootste onafhankelijke, charitatieve kledinginzamelaar van de Benelux voor hergebruik van textiel en schoeisel. Stichting KICI genereert fondsen en stimuleert hergebruik ter realisering van een rechtvaardiger en duurzamer samenleving.

De Opdracht

Een website ontwerpen en ontwikkelen met donatie mogelijkheden en container lokalisatie. Met behulp van Googlemaps is een tool ontwikkeld die laat zien waar de KICI kleding inzamelcontainers staan. Rekening houdend met de multiculturele doelgroep is de website is het Nederlands, Turks en Engels beschikbaar. Overige aspecten zijn de complete social media strategie, Adwords campagnes en zoekmachine optimalisatie (SEO). Een e-mailmarketing applicatie is ingericht om nieuws te delen en evenementen aan te kondigen.

Andere cases

Kom ook eens praten?

>Om u als klant zo snel mogelijk te helpen met problemen en/of vragen kunt u gebruik maken van ons zogenaamde ticketsysteem. Hier kunt u vragen en problemen voorleggen welke wij via ons ticketssyteem zullen beantwoorden. Een nieuw item wordt direct opgemerkt binnen het bedrijf en zal vervolgens zo vlot mogelijk in behandeling worden genomen.