• Duurzaam Den Haag
  • Duurzaam Den Haag
  • Duurzaam Den Haag

Case: Duurzaam Den Haag

"Samen voor een duurzaam Den Haag"

OPDRACHTGEVER

Duurzaam Den Haag (DDH) werkt sinds mei 2013 aan het verduurzamen van de stad Den Haag. Het hogere doel is heel duidelijk: ze willen dat mensen de stad beter achterlaten dan ze haar hebben aangetroffen. Maar hoe gaan ze de stad dan verduurzamen? Dat doen ze door projecten uit te voeren, te initiëren en te faciliteren. Ze gaan dus zelf aan de slag, ze helpen partijen op weg om samen een project te starten en ze maken het voor mensen zo makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan.

DE OPDRACHT

Middels een gewonnen pitch tussen 4 Haagse bureaus zijn wij aan de slag gegaan met de communicatiestrategie van Duurzaam Den Haag. Duurzaamdenhaag.nl moest een platform worden waar bewoners, bedrijven, en onderwijsinstellingen informeren over de mogelijkheden van duurzaam leven en zij bewoners kunnen enthousiasmeren/aanmoedigen mee te doen. Duurzaamdenhaag.nl kan ze helpen om een actieve bijdrage op het gebied van duurzaamheid te leveren.

DELEN:Facebook  Twitter  Google Plus

Andere cases

Kom ook eens praten?

>Om u als klant zo snel mogelijk te helpen met problemen en/of vragen kunt u gebruik maken van ons zogenaamde ticketsysteem. Hier kunt u vragen en problemen voorleggen welke wij via ons ticketssyteem zullen beantwoorden. Een nieuw item wordt direct opgemerkt binnen het bedrijf en zal vervolgens zo vlot mogelijk in behandeling worden genomen.