• Delta Milieu
  • Delta Milieu
  • Delta Milieu

Case: Delta Milieu

"Intermediar ecologie & milieu"

OPDRACHTGEVER

Delta Milieu is dé intermediair waar professionals in de leefomgeving van milieu en ecologie elkaar al ruim 25 jaar vinden. Bij Delta Milieu staan mens en milieu centraal. Hierdoor kunt u rekenen op professionele gesprekspartners die uw taal spreken en actief met u meedenken.

DE OPDRACHT

Delta Milieu had een sterk verouderde website en was nodig toe aan een opfrisbeurt.
Voor Delta milieu hebben we een nieuwe online communicatiestijl ontwikkeld en dit doorgevoerd in alle online communicatie-uitingen.  De website is responsive gemaakt en daarom op alle devices gebruiksvriendelijk voor de bezoeker. Daarbij hebben wij ook de toptaken van de website geanalyseerd. Zo hebben wij elementen waar de meeste vraag naar is, ook de meeste en gewenste aandacht gegeven op de website.

Andere cases

Kom ook eens praten?

>Om u als klant zo snel mogelijk te helpen met problemen en/of vragen kunt u gebruik maken van ons zogenaamde ticketsysteem. Hier kunt u vragen en problemen voorleggen welke wij via ons ticketssyteem zullen beantwoorden. Een nieuw item wordt direct opgemerkt binnen het bedrijf en zal vervolgens zo vlot mogelijk in behandeling worden genomen.