• BikesPlaza
  BikesPlaza
  BikesPlaza
 • BikesPlaza
  BikesPlaza
  BikesPlaza
  BikesPlaza
 • BikesPlaza
  BikesPlaza
  BikesPlaza
  BikesPlaza

Case: BikesPlaza

"BikesPlaza is een fietsenwinkel met een ruim assortiment aan fietsen en scooters."

Opdrachtgever

BikesPlaza is een fietsenwinkel met een ruim assortiment aan fietsen en scooters. Naast een grote showroom is er een uitgebreide webshop. BikesPlaza levert hoogwaardige fietsen tegen een scherpe prijs.

De Opdracht

Een professionele webshop ontwerpen en ontwikkelen om online fietsen en scooters te verkopen. De webshop kan grote aantallen orders verwerken en is gekoppeld aan een payment provider voor alle online betalingen. Verder zijn er aansluitingen gerealiseerd op het administratieve systeem, toeleveranciers en transporteurs. Ook is er een e-mailmarketing applicatie ingericht en geïmplementeerd om nieuws en acties te communiceren. Inmiddels behoort BikesPlaza tot de top 5 van Nederlandse online fietsenwinkels.

Andere cases

Kom ook eens praten?

>Om u als klant zo snel mogelijk te helpen met problemen en/of vragen kunt u gebruik maken van ons zogenaamde ticketsysteem. Hier kunt u vragen en problemen voorleggen welke wij via ons ticketssyteem zullen beantwoorden. Een nieuw item wordt direct opgemerkt binnen het bedrijf en zal vervolgens zo vlot mogelijk in behandeling worden genomen.