Online Marketing

Iedere moderne marketingstrategie zou het onderdeel online marketing moeten bevatten. Onder online marketing wordt de verzameling van alle marketingactiviteiten op internet verstaan. Het doel van deze vorm van marketing is het vergroten van de zichtbaarheid op internet.

Webtraders adviseert je graag over de geschikte online marketingstrategie voor jouw organisatie. Daarbij houden we rekening met verschillende aspecten zoals; je doelstelling, doelgroep, boodschap, medium en planning. Hulpmiddelen die we gebruiken voor de invulling van online marketing zijn zoekmachinemarketing (SEA), social media marketing, e-mailmarketing en affiliate marketing.

Online marketing doelen

Verbeteren van het bedrijfsresultaat en vergroten van naamsbekendheid zijn doelen waarvoor online marketing uitermate geschikt is. Helaas zijn er nog veel traditionele bedrijven die de toegevoegde waarde van online marketing niet inzien.

Door de toenemende rol van internet als informatiebron wordt online aanwezigheid echter steeds belangrijker. Met online marketing stuur je een gerichte boodschap naar een specifieke doelgroep. Het gebruik van krachtige en overtuigende content zorgt voor interactie en conversie.

Meer weten over online marketing?

We leggen je graag uit op welke manier online marketing bijdraagt aan de realisatie van je bedrijfsdoelstellingen. In een gratis adviesgesprek laten we je zien hoe je hulpmiddelen als zoekmachinemarketing (SEA), social media marketing en e-mailmarketing optimaal kunt benutten. Nodig ons vandaag nog uit!

Waarom online marketing met Webtraders?

  • Professionele online marketeers
  • Ervaren in online marketingstrategie
  • Kennis van internet
  • Rendement optimaliseren
  • Inzicht in rendement!  

De Haas over de voortgang van het project, is blij verrast hoe de communicatie verloopt tussen Webtraders en Ritense als bedenker van de ontwikkelscan. ‘Als ik kijk naar de uitvoering is er weinig ruis op de lijn.’

Amos de Haas (Project manager)
Horti Bedrijfsschool

Amos de Haas (Project manager)