Mobiele website | Optimaal rendement vanuit mobiele bezoekers

Een mobiele website is een verkleinde versie van een normale website speciaal ontworpen voor smartphones en tablets. In Nederland surft 60% van de internetgebruikers mobiel. Daarom is het belangrijk dat je ook een geschikte website voor mobiele devices hebt. Bedenk dat je collega slechts één klik verwijderd is.

Webtraders zorgt dat het menu op kleine beeldschermen duidelijk zichtbaar is, zodat bezoekers snel de juiste informatie kunnen vinden. Zo kan met één klik een afspraak worden gemaakt, openingstijden worden weergegeven, of belt men direct met de klantenservice. Je mobiele website werkt snel en is overzichtelijk!

Hoe werkt een mobiele website

Bezoekers worden automatisch doorgestuurd naar de mobiele website bij gebruik van een smartphone. Doordat de website grafisch minder zwaar is en kortere teksten bevat kunnen bezoekers razendsnel navigeren.

Onze ervaren webdesigners maken professionele ontwerpen die de online identiteit van je bedrijf sterk uitbeelden. Krachtige content in de vorm van tekst en beeld maakt dat je website optimaal lees- en vindbaar is. De gebruikte techniek zorgt voor een stabiele en snel functionerende website. Vergroot je online succes door de inzet van een mobiele website.

Meer weten over conversie optimalisatie?

We laten je graag zien welk positief effect een mobiele website heeft op je bedrijfsresultaat. Webtraders ontwikkelt speciale websites die optimaal functioneren op smartphones en tablets. Onze internet professionals zorgen dat je de doelgroep ook mobiel bereikt. Nodig ons vandaag nog uit!

 

Waarom een mobiele website van Webtraders?

  • Professionele ontwerpen
  • Ervaren webdesigners
  • Speciale CMS tool
  • Professionele hosting en support
  • Heldere navigatiestructuur
  • Bereik je doelgroep!

De Haas over de voortgang van het project, is blij verrast hoe de communicatie verloopt tussen Webtraders en Ritense als bedenker van de ontwikkelscan. ‘Als ik kijk naar de uitvoering is er weinig ruis op de lijn.’

Amos de Haas (Project manager)
Horti Bedrijfsschool

Amos de Haas (Project manager)