Marketing automation

Ontdek de voordelen van Marketing Automation

Marketing automation van Infusionsoft is een oplossing die marketing processen zoals klant segmentatie, customer data-integratie en campagne management automatiseert. Het gebruik van marketing automation zorgt er voor dat processen die anders handmatig gebeuren veel efficiënter uitgevoerd worden. Marketing automation is een integraal onderdeel van customer relationship management.

Vergroot uw verkoop d.m.v. slimme strategieën.

Maak je geen zorgen over het missen van een kans om leads te genereren.
Stuur persoonlijke, geautomatiseerde follow-ups die je helpen om slimmer de markt te bereiken. Infusionsoft helpt het marketen naar nieuwe klanten te stroomlijnen door gebruik te maken van automatische lead capture en de follow-up hiervan.
Trigger gepersonaliseerde communicatie op basis van verstuurde emails, geopende emails en klikgedrag zodat alleen de juiste content verzonden wordt aan de juiste doelgroep.


Waarom Webtraders?

  • Uw eigen projectteam
  • Focus op uw doelgroep
  • Strategisch partner
  • Wij ontzorgen onze klant
  • Vooruitlopen op ontwikkelingen

De Haas over de voortgang van het project, is blij verrast hoe de communicatie verloopt tussen Webtraders en Ritense als bedenker van de ontwikkelscan. ‘Als ik kijk naar de uitvoering is er weinig ruis op de lijn.’

Amos de Haas (Project manager)
Horti Bedrijfsschool

Amos de Haas (Project manager)