Internet Marketing | Wij realiseren jouw business doelen online

Door het sterk toegenomen gebruik van internet mag internet marketing niet ontbreken in de bedrijfsstrategie. Het gaat hierbij om de positionering van producten of diensten via internet.
Gestelde e-marketing doelen worden bereikt door de inzet van internet en gerelateerde digitale technologieën als e-mail en smartphones. Internet marketing draagt bij aan de realisatie van strategische doelen als marktpenetratie, marktontwikkeling en diversificatie.

Webtraders geeft vorm aan uw internet marketingstrategie door inzet van e-mailmarketing, affiliate marketing, banners en zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Internet marketing doelen

Doelen waarvoor internet marketing wordt ingezet zijn: verbeteren van naamsbekendheid, genereren van meer bezoekers en groei van bedrijfsresultaat. Toch zien veel traditionele bedrijven, die niet direct via internet verkopen, het nut van internet marketing nog niet in.

Doordat internet steeds vaker gebruikt als informatiebron is het echter een noodzakelijk medium om je doelgroep te bereiken. Internet marketing wekt de aandacht van een specifieke groep mensen. Met relevante content die vervolgens aansluit op hun behoefte vergroot je de kans op interactie en conversie. 

Meer weten over internet marketing?

We vertellen je graag hoe internet marketing helpt bij het realiseren van je strategische doelen. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek leggen we  uit hoe je toepassingen als e-mailmarketing, affiliate marketing, zoekmachineoptimalisatie en reclame banners optimaal kunt benutten. Nodig ons vandaag nog uit!

 

Waarom internet marketing met Webtraders?

  • Sterk in e-marketingstrategie
  • Professionele internet marketeers
  • Focus op rendement
  • Online specialisten
  • Meetbaar resultaat!  

De Haas over de voortgang van het project, is blij verrast hoe de communicatie verloopt tussen Webtraders en Ritense als bedenker van de ontwikkelscan. ‘Als ik kijk naar de uitvoering is er weinig ruis op de lijn.’

Amos de Haas (Project manager)
Horti Bedrijfsschool

Amos de Haas (Project manager)