Google Analytics | Creëer inzicht in de prestaties van je website!

Met behulp van Google Analytics worden website statistieken verzameld en gedetailleerd weergegeven. Zo ontstaat een duidelijk beeld van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en aantal paginaweergaves.

Gebaseerd op deze informatie kunnen aanpassingen worden doorgevoerd om de website of AdWords campagne te optimaliseren. Ook wordt duidelijk hoe bezoekers op de website komen. Hiermee kan de vindbaarheid van de website in de zoekmachines worden verbeterd.
Webtraders richt de Google Analytics rapportages in en zorgt dat je website optimaal presteert.

Daarom meten met Google Analytics

Door het inzicht dat Google Analytics geeft kun je je website optimaliseren en beter aan laten sluiten bij je doelgroep. Anders dan bij fysiek klantcontact heb je op internet geen zicht op het gedrag van bezoekers. Je ziet bezoekers namelijk niet letterlijk binnenkomen. Kijken ze snel even rond of blijven ze langer voordat ze de website verlaten? Is men alleen op zoek naar informatie of is er een koopintentie? Op welke manier navigeert een bezoeker door de webpagina’s en waar verlaat hij de website? Ook kun je niet inspelen op opmerkingen en worden er niet vaak vragen gesteld.

Met behulp van de Google rapportages krijg je zicht op de prestaties van de website en kunnen verbeteringen worden doorgevoerd.

Meer weten over Google Analytics?

We leggen je graag uit hoe Google Analytics de prestaties van je website inzichtelijk  maakt. Door het sterk toegenomen gebruik van internet mis je kansen als je je website niet optimaliseert. Onze internet professionals weten wat nodig is om bezoekers tot actie aan te zetten. Nodig ons vandaag nog uit!

 

Waarom Google analytics met Webtraders?

  • Officieel Google partner
  • Gekwalificeerde consultants
  • Sterk in analyses
  • Website optimalisatie
  • Focus op resultaat
  • Inzicht in rendement!  

De Haas over de voortgang van het project, is blij verrast hoe de communicatie verloopt tussen Webtraders en Ritense als bedenker van de ontwikkelscan. ‘Als ik kijk naar de uitvoering is er weinig ruis op de lijn.’

Amos de Haas (Project manager)
Horti Bedrijfsschool

Amos de Haas (Project manager)