Google Adverteren | Online business genereren in Google!

Vergroot het bereik van je website met behulp van Google AdWords advertenties, ook bekend als Search Engine Advertising (SEA). Zorg dat je online advertentie op een prominente plaats staat boven en naast de natuurlijke Google zoekresultaten.

De advertentieruimte wordt ingekocht door in een veiling te bieden op relevante zoekwoorden. Hoe hoger het bod, hoe beter de positie van je online advertentie.
Er wordt afgerekend per klik, ofwel het aantal mensen dat via de advertentie op de website terecht komt.

Als gecertificeerd Google AdWords partner weet Webtraders met het beschikbare budget een optimaal resultaat te behalen.

Meer bezoekers door Google advertenties

In Nederland is Google de meest gebruikte zoekmachine met het advertentieprogramma AdWords.
Een groot voordeel van deze betaalde online advertenties is dat ze gekoppeld zijn aan relevante zoekopdrachten. Door zoekwoorden in Google in te geven probeert de gebruiker gerichte informatie te vinden. Met een krachtige advertentietekst en een relevante vangpagina val je als bedrijf beter op en krijgt je website meer bezoekers.

Meer weten over Google adverteren?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Wij vertellen je graag hoe we voor onze klanten succesvolle Google AdWords campagnes hebben gerealiseerd. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek leggen we  uit hoe je de mogelijkheden van Google adverteren optimaal kunt benutten. Nodig ons vandaag nog uit!

 

Waarom adverteren op Google met Webtraders?

  • Officieel Google partner
  • Sterk in AdWords campagnes
  • Gecertificeerde SEA consultants
  • Kennis van online adverteren
  • Professionele tekstschrijvers
  • Gegarandeerd resultaat!  

De Haas over de voortgang van het project, is blij verrast hoe de communicatie verloopt tussen Webtraders en Ritense als bedenker van de ontwikkelscan. ‘Als ik kijk naar de uitvoering is er weinig ruis op de lijn.’

Amos de Haas (Project manager)
Horti Bedrijfsschool

Amos de Haas (Project manager)