E-mail marketing | Creatie, beheer en uitvoering

Het versturen van een bulk e-mail aan klanten en prospects is nog geen e-mail marketing. Denk aan vormgeving, segmentatie, feedback, maar ook aan gebruiksgemak en inzicht in het resultaat van je e-mailing.

Webtraders zorgt dat je over een professioneel e-mail marketing platform beschikt. Hierdoor kun je je boodschap gericht versturen en een goede conversie behalen. Ook heb je inzicht in het effect van een mailing. Zie bijvoorbeeld het aantal winkelmandjes dat is aangemaakt, de geplaatste orders en concrete omzet. Verder is het mogelijk om felicitaties, kortingscodes en herinneringen automatisch te versturen.

Voordelen van e-mail marketing

In vergelijking tot direct mail of gedrukte nieuwsbrieven zijn de kosten van e-mail marketing vele malen lager. Dit omdat er geen papier, drukwerk en portokosten zijn. Ook kun je sneller en effectiever communiceren met je doelgroep.

Door automatische analyses in de e-mailtemplate zijn de resultaten van de mailing direct zichtbaar. De uitkomsten hiervan kunnen gebruikt worden om volgende e-mails verder te optimaliseren. Het is zelfs mogelijk om op persoonsniveau te zien wie welke informatie heeft bekeken. Gebaseerd hierop kun je gericht vervolgacties afstemmen.

Meer weten over e-mail marketing?

We leggen je graag uit hoe e-mail marketing bijdraagt aan de realisatie van je strategische doelen. Of je doel nu informeren, positioneren, binden of verkopen is. In een gratis adviesgesprek laten we je zien hoe ook jouw organisatie e-mail marketing optimaal kan inzetten. Nodig ons vandaag nog uit!

 

Waarom e-mail marketing met Webtraders?

  • Sterk in e-marketingstrategie
  • Professioneel e-mailplatform
  • Ervaren online marketeers
  • Bekwame tekstschrijvers
  • Focus op resultaat
  • Inzicht in rendement!

De Haas over de voortgang van het project, is blij verrast hoe de communicatie verloopt tussen Webtraders en Ritense als bedenker van de ontwikkelscan. ‘Als ik kijk naar de uitvoering is er weinig ruis op de lijn.’

Amos de Haas (Project manager)
Horti Bedrijfsschool

Amos de Haas (Project manager)