Conversie optimalisatie | Vergroot het rendement van je website

Met behulp van conversie optimalisatie wordt het rendement van je website vergroot. Belangrijk is daarbij om unieke USP’s duidelijk te presenteren. Zorg dat de content van iedere pagina aansluit op de behoefte van je doelgroep. Gebruik opvallende en uitnodigende call tot action knoppen. Deze zorgen ervoor dat bezoekers de vervolgactie uitvoeren die je voor ogen hebt. Dit kan zijn: het invullen van een formulier, inschrijven op een nieuwsbrief of een bestelling plaatsen. Ook tijdelijke acties als “vandaag geen verzendkosten” werken positief.

Webtraders kent alle mogelijkheden om de conversie van je website te optimaliseren.

Maak van bezoekers kopers

Tegenwoordig kunnen tools als Google AdWords extra bezoekers naar je website  trekken. Als ze dan eenmaal op je website zijn moeten bezoekers niet alleen kijken. Webtraders zorgt dat je bezoekers ook kopers worden. Irrelevante informatie en een onduidelijke propositie verkleinen de kans op conversie. Naast design en techniek is ook de inhoud van je website van groot belang.

Webtraders zorgt dat bezoekers overtuigd worden. Dit doen we met krachtige, heldere en overtuigende content die uitnodigt tot aankopen.

Meer weten over conversie optimalisatie?

We leggen je graag uit hoe conversie optimalisatie zorgt dat het rendement van je website aanzienlijk verbetert. Door het sterk toegenomen gebruik van internet mis je kansen als de website je doelgroep niet aanspreekt. Onze internet professionals weten wat nodig is om bezoekers tot actie aan te zetten. Nodig ons vandaag nog uit!

 

Waarom conversie optimalisatie met Webtraders?

  • Sterk in e-commerce
  • Professionele designers
  • Ervaren testers
  • Bekwame tekstschrijvers
  • Meer bezoekers
  • Verbeter rendement!

De Haas over de voortgang van het project, is blij verrast hoe de communicatie verloopt tussen Webtraders en Ritense als bedenker van de ontwikkelscan. ‘Als ik kijk naar de uitvoering is er weinig ruis op de lijn.’

Amos de Haas (Project manager)
Horti Bedrijfsschool

Amos de Haas (Project manager)